Previsió de dates  entre setembre i novembre, anirem informant de l'inici de temporada!!!!!

 

Bolets 

 

Des del Monegal hem impulsat la regulació  de la recollida de bolets bàsicament perquè entenem que és necessari pel sosteniment del propi recurs micològic i per fomentar el respecte al medi natural i a la propietat privada, i per això hem acotat el nostre bosc i, abanda, hi hem establert una ruta micològica que pretén aportar d'una forma didàctica una mica d'informació vers el món del bolet.

S'hi poden reconèixer les espècies més freqüents i la relació amb els seus hàbitats.

 

Els oferim que en disfrutin, en tranquil.litat,  sense massificació, sense trànsit motoritzat i en un bosc de gran bellesa.

 

 

 

Entrada al bosc, amb dret a recollida de 3Kg/persona i àpat micológic: 45€

 

 

El mateix, afegint una nit al Monegal per a dues persones: 170€

 

 

El mateix amb dues nits al mMonegal: 250€

 

 

 

 

Visites guiades ( mínim 10 persones) i àpat mocològic: 50€

 

 

 

 

BOLETS(

 

 

El  Monegal ha establert un compromís indissociable amb la terra, ben fàcil d’assumir, perquè nosaltres som la terra.

 Així, en la nostra taula hi trobareu que la major part del què servim respon a característiques de proximitat i d’obtenció ecològica:  BOLETS, carn, lactis, verdura, fruita... Alguns d’ells com els ous, els trumfos (patates), blat de moro, pèsol negre i la majoria de productes d’horta són de producció pròpia. La nostra carta de vins de procedència vitivinícola diversa, està construïda a partir de producte ecològic.

 

 

Estem en una zona forestal, creiem que el vincle amb el bosc ha de ser fort i actiu, li convé al propi bosc i a nosaltres. Des de l’any passat hem iniciat el control de la recollida de BOLETS en la nostra propietat, productiva per excel·lència. Pretenem gestionar un medi, a qui és obvi que li cal aquesta gestió que li millori les condicions productives i n’adapti les ecològiques a la realitat d’un territori afectat de diferents amenaces, la més temible el foc. A casa nostra es pot anar a collir BOLETS que podem cuinar i servir en el nostre restaurant. Només cal assumir unes condicions bàsiques amb l’objectiu de no malmetre el recurs ni la propietat aliena. Salvat aquest pas estem preparats per servir-vos una experiència màximament gratificant.